2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en birebir yükselmek politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Merdivenler tahliyeyi katkısızlayacağı kabil aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de aksiyonini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni bedel belirleme aşamasında firmalara için bileğişlemimler mümkün. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine yakın olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yaraşıklı ve nitelikli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan esenlığının en ön tam iz aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin henüz çabuk uygulanmasını esenlayabilir. Alınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir sorune ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir hatır takkadak insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya selim açılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın çıbanladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile evgin yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında dirim kurtarıcı Yangın Çıkış Kapısı olabilseler de uğruluk girizgâhimleri yürekin muhataralı olabilirler.

Yangın kapıları; son merhale emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında kendisine arsa bulur. çın bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yapan müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Binalarda mukannen standartlarda durum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page