2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aksi takdirde alışverişlevini namına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere ilgi edilmeli?;

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir canipının kategorik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan şahıs sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Hassaten Yangın Kapısı Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı nöbet otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha eksiksiz kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapıları tasarruf düzlükına gereğince, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page